DIENSTEN

Ons onbewerkt plaatmateriaal vindt dagelijks zijn weg door het land, op weg naar verwerkers die behoefte hebben aan een goede kwaliteit tegen een normale prijs. Wij leveren plaatmateriaal van de bekende merken en van door ons op kwaliteit geselecteerde andere merken. Wees ervan verzekerd dat je het beste geleverd krijgt dat er is, op het juiste tijdstip en tegen aantrekkelijke condities. Advies nodig over de bewerking van een specifiek materiaal? We delen onze kennis graag met je, zodat jouw project slaagt.

ONBEWERKT PLAATMATERIAAL

BEWERKT PLAATMATERIAAL

Ons kwaliteitsplaatmateriaal vormt natuurlijk de solide basis, de toegevoegde waarde is de bewerking die wij erop uitvoeren. Zagen, boren, frezen, kanten lijmen, we doen het met hart en ziel. Je kunt zelf aangeven welke bewerkingen je op welke plaats wilt zien, maar we staan net zo goed voor je klaar om je te helpen met het bepalen daarvan. Onze expertise zorgt elke keer weer voor een perfect halffabricaat!

Wij zijn leverancier van onder andere:

Kronospan, Unilin Evola , Pleiderer, Egger, Arpa, Abet, Resopal, Finsa, Innovus, Decospan Krion , LG Himacs ,Corian.

Onze producten dragen de keurmerken FSC en PEFC.

Soms heb je geen tijd om zelf interieurdelen te assembleren. Het kan ook zijn dat je dit werk liever aan een expert overlaat natuurlijk. Jouw enige zorg is dat je bij de klant verschijnt met de mooiste interieurdelen die in smetteloze staat binnen gebracht worden. Dan is het goed om te weten dat we die tot in de puntjes bewerkte plaatdelen assembleren tot interieurdelen waar je trots op kunt zijn. RKB BV schept er een groot genoegen in om haar expertise te laten gelden binnen het hele traject: van het leveren van de juiste plaat, het bewerken ervan tot en met het in elkaar zetten van het meubel- of interieurdeel. Zo maken we ons succes tot jouw succes. Samen van m2 naar m3!

 

Ken je dat? Dat je bij de klant op locatie bent met de meubel- of interieurdelen en je gewoon handen te kort komt? Dan is het toch fijn dat degene die zo zijn best heeft gedaan om je de beste materialen te leveren ook gewoon dat extra paar handjes meelevert? Dankzij ons sterke partnernetwerk beschikken we over hulptroepen die op een kundige en efficiënte manier het hele interieur kunnen opbouwen. Professionals die de handen uit de mouwen steken en daarbij als echte ambassadeur optreden voor jouw bedrijf. Want wanneer wij een van onze partners op pad sturen, dan kun je erop rekenen dat zij net zo denken over kwaliteit, orde en netheid als jij.

 

ASSEMBLAGE

MONTAGE

ONTWERPEN

Soms heb je een idee dat je graag in vol ornaat zou willen presenteren aan je klant, maar je beschikt eenvoudigweg niet over de juiste software of kennis om alles uit te werken. RKB BV schiet je dan graag te hulp! We zijn meester in het vertalen van de ideeën van onze klanten in aansprekende ontwerpen. Daarbij kijken we niet alleen naar het design, maar ook naar de praktische uitvoerbaarheid. Denk daarbij aan de juiste keuze in materialen, het zo efficiënt mogelijk produceren van de onderdelen van een ontwerp en logisch en stevig in elkaar zetten van interieur- en meubeldelen. Het presenteren van de 3D ontwerpen kan met Beamer , LED scherm  en met een 3D viewer. We hebben onze sporen immers ruimschoots verdiend op dat gebied en daar kan jouw bedrijf van profiteren!