VOOR WIE

Standbouwers rekenen op ons. Al jarenlang. We zijn toeleverancier aan grote en kleine standbouwers, die we voorzien van de juiste plaatmaterialen om een schitterende beursstand te realiseren. Ook het meubilair op de beursstand leveren we, als halffabricaat of volledig geassembleerd. Als stand bouwer heb je je vaak te houden aan een aangeleverd ontwerp, dat gemaakt is door een ontwerper die zelf geen uitvoerige materiaalkennis heeft. De klant kijkt dan in jouw richting voor de juiste oplossing. Jij mag op jouw beurt gerust in onze richting kijken, want we adviseren je eerlijk en goed. Zo maak jij de keuzes die voor de bewuste stand het beste zijn, qua design, kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid.

STANDBOUW

WINKELINRICHTING

Een goede offline customer journey start met een optimale beleving van het winkelinterieur. Daarom moet het interieurontwerp niet alleen kloppen, maar zijn ook de toegepaste materialen van cruciaal belang. Ook op de winkelvloer is RKB BV de aangewezen partner om tot een optimaal interieur te komen. Dat begint bij prachtig plaatmateriaal en eindigt bij het meedenken op ontwerpniveau. Assemblage is daarbij een belangrijke factor, dit kan namelijk op zoveel manieren. Voor retail geldt vaak dat interieur- en meubeldelen verplaatst of gedemonteerd moeten kunnen worden om elders op de vloer weer neergezet of opgebouwd te worden. Jij vraagt het, wij maken het.

Gastvrijheid komt in vele gedaanten. Een receptie, bar, restaurant of kamer in een hotel moet luxe uitstralen en van dermate hoge kwaliteit zijn, dat interieur- en meubeldelen bestand zijn tegen veelvuldig gebruik. Niet iedere gast gaat even netjes met andermans spullen om tenslotte. RKB BV is inmiddels ook ontdekt door toeleveranciers aan het hotelwezen, juist vanwege het hoge meedenkgehalte en de kwaliteit van de geleverde materialen. We houden rekening met de corporate identity van een hotelketen wanneer nodig en zorgen ervoor dat repeterende orders ook allemaal in de juiste kleur, kwaliteit en uitstraling geleverd worden. Het begint allemaal met de juiste plaat, als het om gastvrijheid gaat!

HOTELS EN RESTAURANTS

Binnen de utiliteitssector vormen kantoorgebouwen hele projecten op zich. De tijd dat werknemers genoegen hoefden te nemen met een kaal interieur en een inrichting die bestaat uit standaardelementen hebben we ver achter ons liggen. Het welbevinden van kantoorpersoneel kent een hoge prioriteit. Logisch ook, aangezien we langer op onze werkplek vertoeven dan thuis. Interieurarchitecten en -ontwerpers grijpen dan ook steeds vaker naar fraaie methoden van afwerking. Daar komt ons plaatmateriaal -in hout, glas, metaal en kunststof- in beeld, waarbij design en functionaliteit hand in hand gaan. Over functionaliteit gesproken: we denken graag mee over het ontwerpen van kantoormeubelen die er niet alleen prachtig uitzien, maar tevens maatwerk zijn op functioneel gebied. Een accountant kan nu eenmaal een andere kast gebruiken dan de beheerder van de bedrijfskantine. Dat duidelijk wordt dat het meubilair een eenheid vormt, daar zorgen wij voor.

KANTOOR